måndag 4 december 2017

Det börjar närmar sig!

November har varit en väldigt intensiv månad i utvecklingen för alla parter (Elektro, Mek & Data) tyvärr har bloggen blivit lidande under denna tid. Det positiva med allt är att vi kommit ett stort steg närmare en prototyp, alla delsystem är i stort sätt färdiga för att klara av ett första test. Anders och Emil A är i slutskedet med den mekaniska plattformen, Emil J och Patrick känner sig redo för att testa deras algoritmer som skall styra plattformen från deras egenutvecklade spelmiljö, Marcus och Jakob har några timmar kvar för att få alla bitar på plats på hårdvarusidan för ett första test, de väntar på en motor leverans som förmodligen kommer idag!

Målet för denna vecka blir att ha gjort ett första test på plattformen med  2 motorer (Pitch & Roll), den övre delen som är vår roterande del(Yaw) kommer ej att testat då vi fortfarande har jobb kvar att göra samt väntan på en leverans.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu lämnar vi projektet och tackar för oss!

Efter mycket nerlagd tid och arbete lämnar vår projektgrupp nu över staffetpinnen till nästkommande ingenjörsstudenter inom Data,Elektro och...